Blijven sporten en naar de fysiotherapeut tijdens COVID-19 crisis


Hoe kun je, nu je wordt geadviseerd vooral thuis te blijven, toch blijven sporten? En hoe ga je om met je fysieke klachten? Moet je daarmee rond blijven lopen of kun je gewoon naar de fysiotherapeut? Goed nieuws voor iedereen! De praktijk van Fittrr blijft voor fysiotherapie geopend. Er talloze online mogelijkheden, waarmee we je zo goed mogelijk proberen te helpen. En als het niet anders kan, ben je nog gewoon welkom in de studio. Dus onze oproep aan jullie: Blijf niet met je pijntjes rondlopen en blijf gezond door regelmatig te bewegen! Dat is niet alleen goed voor jou, daarmee help je Fittrr ook deze crisis overleven.

Fysiotherapiepraktijk blijft open!

De Nederlandse huisartsen doen een beroep op alle fysiotherapeuten. Door als fysiotherapeut, mensen met klachten te blijven behandelen, worden daarmee huisartsen ontlast. Ook bevestigt de overheid dat deze één op één sessies veilig kunnen blijven doorgaan. In onze fysiotherapiepraktijk hebben we bovendien alle maatregelen getroffen voor een veilige behandeling. Zo worden alle materialen na elk gebruik gereinigd met speciale desinfecterende middelen en proberen we afspraken zoveel mogelijk ruim in te plannen, dat er nooit meer dan twee mensen (jij en Baukje) in de studio zijn. En we houden natuurlijk 1,5m afstand. Maar nog steeds geldt uiteraard: heb jij of een gezinslid klachten, blijf dan thuis!

Virtuele trainingen en behandelingen

De technologie van tegenwoordig maakt gelukkig mogelijk dat er heel veel online kan worden gedaan! Zo hebben we de afgelopen week geëxperimenteerd met virtuele groepslessen en PT sessies. En tot nu toe beviel dat goed! Dus als je liever niet naar de studio komt, maar wél graag in beweging blijft kun je dus ook gewoon sporten met Baukje op je scherm! Uiteraard kan je op deze manier ook je fysiotherapie-oefeningen samen met Baukje blijven doen.

Dus we gaan (online) gewoon door!

Omdat we natuurlijk niet de service en diensten kunnen verlenen die je van ons gewend bent, hebben wij onze diensten en prijzen iets aangepast.

Wat kun je de komende tijd bij Fittrr verwachten?

 • Fysiotherapie (verzekerd door je verzekeraar)
  • Virtueel via ZOOM
  • Studio
  • Aan huis
 • Personal Training
  • Virtueel via ZOOM
  • Studio
  • Aan huis
 • Group

Hoe steun je Fittrr?

Net als veel andere kleine ondernemingen krijgt Fittrr het ook zwaar! Wellicht heb je al veel #SupportYourLocals acties voorbij zien komen. Hoe je Fittrr een beetje kan steunen zodat ook wij na deze hele crisis onze deuren weer kunnen openen?

 1. Lekker blijven sporten! Kom langs (als je je goed voelt) of boek een virtuele afspraak
 2. Heb je nog openstaande rekeningen? Betaal deze dan zo snel mogelijk!
 3. Koop alvast een nieuw PT-pakket of Group strippenkaart (we beloven je, de credits zullen nooit verlopen).

Hopelijk tot snel!