Groepslessen in de buitenlucht


We mogen weer! Vanaf volgende week gaan we weer beginnen met onze groepslessen in de buitenlucht. Iedere week zullen er twee van deze groepslessen plaatsvinden op de maandag en woensdag op vaste tijden. Voor de maandag is dit van 18:00-19:00 en op de woensdag van 19:00-20:00. Per les kunnen maximaal 8 mensen meedoen, om de 1,5 meter in acht te kunnen nemen. Mee doen? Meld je dan snel aan in de app of door een e-mail te sturen!

Wat houdt het in?

Vanaf volgende week iedere maandag en woensdag een groepsles in de buitenlucht. We verzamelen ons voor de ingang van het gebouw, de Coopvaert, om samen naar onze locatie te gaan. Deze locatie heeft wat privacy en is niet midden op een plein, dus sporten kan in alle rust en zonder pottenkijkers ;-).

De maatregelen

Zoals eerder aangegeven, bestaan de groepen uit maximaal 8 deelnemers, zoals je bij ons gewend bent. Zo kunnen we ook makkelijk 1,5 meter afstand bewaren. Ook worden de materialen die worden gebruikt tussendoor extra gereinigd. Zo blijven we voldoen aan de richtlijnen van het RIVM en kunnen we toch lekker sporten!

Meedoen met de buitenles

Hoe je mee kan doen? Een strippenkaart van Fittrr is al genoeg! Je kan niet deelnemen via OneFit, maar het is mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen om toch mee te kunnen doen. Zo steun je ons ook nog een beetje ;-)Een losse les kost 15 euro en een strippenkaart voor 10 lessen is 135 euro en onbeperkt geldig. De leden met ClassPass kunnen zich wel via deze app aanmelden!

Virtuele lessen

Doe je nog steeds liever mee aan de virtuele lessen? Niet getreurd, want die gaan gewoon door! Vanaf volgende week gaan er 3 virtuele lessen per week door, namelijk de dinsdag om 17:00, de donderdag om 08:00 en de zaterdag om 09:00. Zo is er voor een ieder wat wils.

Meld je aan voor de buitenlessen, dan gaan we er weer lekker “in real life” tegen aan!