Groepslessen


Sporten met persoonlijke begeleiding, maar ondertussen van de voordelen van groepslessen profiteren? Naast FysiotherapiePersonal Training en Online Coaching verzorgt Fittrr ook small group trainingen. Hiermee train je op vaste momenten in de week, in het gezelschap van een kleine groep (maximaal zes deelnemers) én bespaar je op de kosten.

  • Keuze uit binnen- en buitenlessen
  • Verschillende soorten lessen voor elk niveau
  • Kleine groepen, dus veel aandacht van de instructeur
  • Voordelig, al vanaf €15 per les
  • Motiveer elkaar en ontmoet anderen
  • Flexibel, sport wanneer het jou uitkomt

Rooster small group lessen

Elke week vinden de lessen op vaste tijden plaats. Een les duurt 50 minuten. Momenteel kun je meedoen aan de volgende lessen:

Maandag

19.00 – 19.50 uur Strenght & Condition

Woensdag

08.00 – 08.50 uur Bodyweight Workout 

17.00 – 17.50 uur Strenght & Condition

20.00 – 20.50 uur Strenght & Condition

Voorkeur voor een andere dag en/of tijdstip, geef het aan en dan kijken wij of het mogelijk is om een les in te plannen.

 

 

De verschillende lessen

S94A7503Strength & Condition 

Locatie: In de studio | Niveau: Alle niveaus

Tijdens deze circuittraining werken we aan de opbouw en/of verbetering van kracht en conditie. Het is een intensieve training in groepsverband, waar je individueel of in duo’s oefening uitvoert. Veel oefeningen zijn geïnspireerd op de Crossfit en Functional training. Door te variëren in weerstand, tempo en rust traint iedereen op zijn/haar eigen niveau. In deze les maken we gebruik van materialen en gewichten, zoals kettlebells, ballen, weerstandsbanden en barbells.

 

S94A3878Bodyweight Workout

Locatie: In de studio | Niveau: Alle niveaus

Een heerlijke workout waarmee je het hele lichaam traint. Er wordt nauwelijks gebruik gemaakt van materialen, maar vooral van je eigen lichaamsgewicht. Elke les is een afwisselende reeks van oefeningen waarbij je kunt denken aan push ups, squats, sit ups, lunges en planks. Daarom is de bodyweight workout een leuke manier om intensief bezig te zijn met je eigen lijf, voor extra kracht, lichaamscontrole, shapen en het versterken van je core. Bovendien leer je allerlei oefeningen die je thuis ook kunt doen!

 

S94A3949

Bootcamp

Locatie: Buiten (verzamelen in de studio) | Niveau: (semi-)Gevorderden

Met deze buitentraining helpen we jou om je hardlooptechniek te verbeteren. Dit doen we met leuke en gevarieerde oefeningen zoals interval, duurloop en drills. Daarnaast wisselen we hardlopen af met allerlei leuke oefeningen doel om sterker en fitter te worden. Met deze workout werk je aan conditie en kracht, maar doen we oefeningen om in shape te komen. Tijdens de groepsles maken we dankbaar gebruik van de obstakels van de stad (muurtjes, stoepen en bankjes) en komen we op allerlei leuke plekken zoals de Leuvenhaven, stadspark of Maasboulevard.

 

Kosten en inschrijven

Fittrr werkt met strippenkaarten van 10 lessen. Deze strippenkaart is persoonsgebonden en 1 jaar geldig na aankoop. Je geeft je vooraf via het online portal van Fittrr op voor de les waar je aan mee wilt doen. Doe dit op tijd, want vol=vol! Je kunt je tot 6 uur van tevoren afmelden voor een groepsles. Als je jezelf te kort van tevoren afmeldt, wordt de les toch in mindering gebracht op je strippenkaart.

  • 1 strippenkaart van 10 lessen €150,- (1 jaar geldig)
  • 1 losse les €17,-
  • Proefles gratis

Meld je aan voor een proefles

 

Eigen groepsles op aanvraag
Wil je een eigen groepsles op een ander tijdstip voor jouw eigen groep met vriend(in)en, collega’s of tijdens een evenement? Neem dan contact op om te bespreken wat mogelijkheden zijn.