Groepslessen


Update COVID-19
Als jij niet naar Fittrr mag komen, komt Fittrr (digitaal) naar jou! Omdat velen van jullie wel graag willen blijven sporten, bieden we nu virtuele groepslessen aan. Dus op vaste tijden kun je meedoen aan een groepsles, in je eigen woonkamer. Baukje biedt je telkens een gevarieerde strength & condition training van ongeveer 50 minuten. Je hebt (bijna) geen sportmaterialen nodig, zodat je altijd mee kunt doen! Smokkelen zit er niet in, want dankzij jouw webcam kan Baukje nog steeds goed meekijken en je tips en aanwijzingen geven. // Check English info here //

Het virtual group rooster

Maandag 18.00 uur

Dinsdag 17.00 uur

Woensdag 17.30 uur

Donderdag 08.00 uur

Zaterdag 09.00 uur

De Kosten?

Je kunt meedoen voor €5 per les, niet veel toch?! Als lid kun je je in Virtuagym aanmelden voor de les. Hiervoor heb je geen credits nodig. De kosten voor deelname worden achteraf aan je gefactureerd. Ben je nog geen lid bij Fittrr? Mail dan even naar info@fittrr.nl of stuur een DM op onze social media!

Wil je toch liever één op één met Baukje sporten? Dan kun je ook gewoon een virtuele personal training sessie boeken hoor! 

Sporten met persoonlijke begeleiding, maar ondertussen van de voordelen van groepslessen profiteren? Naast Fysiotherapie en Personal Training verzorgt Fittrr ook small group trainingen. Hiermee train je wanneer het jou uitkomt, in het gezelschap van een kleine groep (maximaal acht deelnemers) én bespaar je op de kosten.

 • Verschillende soorten lessen voor elk niveau
 • Kleine groepen, dus veel aandacht van de instructeur
 • Voordelig, al vanaf €11 per les
 • Motiveer elkaar en ontmoet anderen
 • Flexibel, sport wanneer het jou uitkomt

Rooster small group lessen

Elke week vinden de lessen op vaste tijden plaats. Een les duurt 30 of 50 minuten.

Download hier het rooster

 

Maandag

08.00 – 08.30 uur HIIT

18.00 – 19.00 uur Bodyweight Workout 

19.00 – 20.00 uur Strength & Condition

20.00 – 21.00 uur Strength

Dinsdag

08.00 – 09.00 uur Strength & Condition

18.00 – 19.00 uur Strength & Condition

19.15 – 19.45 uur HIIT

Woensdag

08.00 – 09.00 uur Bodyweight Workout 

09.00 – 10.00 uur Strength & Condition

11.00 – 11.45 uur Senioren fit

17.00 – 18.00 uur Strength & Condition

18.00 – 19.00 uur Strength

20.00 – 21.00 uur Strength & Condition

Donderdag

17.00 – 18.00 uur Strength & Condition

18.15 – 18.45 uur HIIT

Vrijdag

08.00 – 8.30 uur HIIT

09.00 – 10.00 uur Strength & Condition

17.00 – 17.30 uur HIIT

17.45 – 18.45 uur Strength & Condition

Zaterdag

09.00 – 10.00 uur Strength & Condition

10.00 – 11.00 uur Bodyweight workout

 

De verschillende lessen

S94A7503Strength & Condition 

Locatie: In de studio | Niveau: Alle niveaus

Tijdens deze circuittraining werken we aan de opbouw en/of verbetering van kracht én conditie. Het is een intensieve training in groepsverband, waar je individueel of in duo’s oefening uitvoert. Veel oefeningen zijn geïnspireerd op de Crossfit en Functional training. Door te variëren in gewicht, weerstand, tempo en rust traint iedereen op zijn/haar eigen niveau. In deze les maken we gebruik van materialen en gewichten, zoals kettlebells, ballen, weerstandsbanden en barbells.

 

S94A3878Bodyweight Workout

Locatie: In de studio | Niveau: Alle niveaus

Een heerlijke workout waarmee je het hele lichaam traint. Er wordt nauwelijks gebruik gemaakt van materialen, maar vooral van je eigen lichaamsgewicht. De les heeft een lage intensiteit, dus je traint weinig cardio, maar vooral de spieren. Deze klassikale les is een afwisselende reeks van oefeningen waarbij je kunt denken aan krachtoefeningen als push ups, squats, sit ups, lunges en planks. En daarnaast werken we aan mobiliteit en stabiliteit met oefeningen gebaseerd op functional training. Er zit gegarandeerd een oefening tussen die je nog nooit ergens anders hebt gedaan. Daarom is de bodyweight workout een leuke manier om intensief bezig te zijn met je eigen lijf, voor extra kracht, lichaamscontrole, shapen en het versterken van je core.

 

 Strength

Locatie: In de studio | Niveau: semi-gevorderden

De naam zegt het eigenlijk al: de hele les draait om kracht. Deze les is voor iedereen die op een kwalitatieve manier wil werken aan meer kracht en spieropbouw. In blokken van telkens zes weken, doen we dezelfde oefeningen en noteren we welke gewichten en herhalingen jij aankunt. Door regelmatig de Strength training mee te doen, zie je dat je vorderingen boekt! Tijdens deze les zie je dus echt in de cijfers terug dat regelmatig trainen zin heeft. Ook als je niet een heel blok mee doet, is dit een leuke les om te werken aan je techniek van krachttraining en om sterker te worden.

HIIT (High Intensity Interval Training)

Locatie: In de studio | Niveau: semi-gevorderden

Wie wil er nou niet in deze drukke tijd efficiënter en sneller fit worden. HIIT staat voor High Intensity Interval Training, oftwel met een hoge intensiteit je lichaam trainen. Het is korte maar pittige les, waarbij je kracht en vooral cardio traint. Zal je buiten adem raken? Zeker weten! In 30 min zal het hele lichaam getraind worden en je zult je achteraf beter dan ooit voelen. We werken met je eigen lichaamsgewicht, smijten met ballen, kettlebells vliegen door de lucht en dat met maar een hele korte pauze ertussen. You don’t sweat, you GLOW!

 

Kosten en inschrijven

Fittrr werkt met strippenkaarten van 10 lessen. Deze strippenkaart is persoonsgebonden en 1 jaar geldig na aankoop. Je geeft je vooraf via het online portal van Fittrr op voor de les waar je aan mee wilt doen. Doe dit op tijd, want vol=vol! Je kunt je tot 6 uur van tevoren afmelden voor een groepsles. Als je jezelf te kort van tevoren afmeldt, wordt de les toch in mindering gebracht op je strippenkaart.

 • 1 losse les €15,-
 • 1 strippenkaart van 10 lessen €135,- (1 jaar geldig)
 • 1 strippenkaart van 20 lessen €220,- (1 jaar geldig)
 • Abonnement onbeperkt € 75,- per maand (6 maanden)
 • Abonnement onbeperkt €90,- per maand (maandelijks opzegbaar)
 • Proefles gratis

Meld je aan voor een proefles

 

Eigen groepsles op aanvraag
Wil je een eigen groepsles op een ander tijdstip voor jouw eigen groep met vriend(in)en, collega’s of tijdens een evenement? Neem dan contact op om te bespreken wat mogelijkheden zijn.