Groepslessen


Sporten met persoonlijke begeleiding, maar ondertussen van de voordelen van groepslessen profiteren? Naast FysiotherapiePersonal Training en Online Coaching verzorgt Fittrr ook small group trainingen. Hiermee train je op vaste momenten in de week, in het gezelschap van een kleine groep (maximaal zes deelnemers) én bespaar je op de kosten.

 • Keuze uit binnen- en buitenlessen
 • Verschillende soorten lessen voor elk niveau
 • Kleine groepen, dus veel aandacht van de instructeur
 • Voordelig, al vanaf €11 per les
 • Motiveer elkaar en ontmoet anderen
 • Flexibel, sport wanneer het jou uitkomt

Rooster small group lessen

Elke week vinden de lessen op vaste tijden plaats. Een les duurt 30 of 50 minuten.

Download hier het rooster

 

Maandag

17.00 – 18.00 uur Bodyweight Workout 

19.00 – 20.00 uur Strength & Condition

Dinsdag

08.00 – 09.00 uur Strength & Condition

18.00 – 19.00 uur Strength & Condition

19.15 – 19.45 uur HIIT

Woensdag

08.00 – 09.00 uur Bodyweight Workout 

17.00 – 18.00 uur Strength & Condition

20.00 – 21.00 uur Strength & Condition

Donderdag

18.15 – 18.45 uur HIIT

Vrijdag

08.15 – 8.45 uur HIIT

09.00 – 10.00 uur Strength & Condition

Zaterdag

09.00 – 10.00 uur Strength & Condition

10.00 – 11.00 uur Bodyweight workout

 

De verschillende lessen

S94A7503Strength & Condition 

Locatie: In de studio | Niveau: Alle niveaus

Tijdens deze circuittraining werken we aan de opbouw en/of verbetering van kracht én conditie. Het is een intensieve training in groepsverband, waar je individueel of in duo’s oefening uitvoert. Veel oefeningen zijn geïnspireerd op de Crossfit en Functional training. Door te variëren in weerstand, tempo en rust traint iedereen op zijn/haar eigen niveau. In deze les maken we gebruik van materialen en gewichten, zoals kettlebells, ballen, weerstandsbanden en barbells.

 

S94A3878Bodyweight Workout

Locatie: In de studio | Niveau: Alle niveaus

Een heerlijke workout waarmee je het hele lichaam traint. Er wordt nauwelijks gebruik gemaakt van materialen, maar vooral van je eigen lichaamsgewicht. De les heeft een lage intensiteit, dus je traint weinig cardio, maar vooral de spieren. Elke les is een afwisselende reeks van oefeningen waarbij je kunt denken aan krachtoefeningen als push ups, squats, sit ups, lunges en planks. En daarnaast werken we aan mobiliteit en stabiliteit met oefeningen gebaseerd op functional training. Er zit gegarandeerd een oefening tussen die je nog nooit ergens anders hebt gedaan. Daarom is de bodyweight workout een leuke manier om intensief bezig te zijn met je eigen lijf, voor extra kracht, lichaamscontrole, shapen en het versterken van je core.

 

S94A3949

Bootcamp

Locatie: Buiten (verzamelen in de studio) | Niveau: semi-gevorderden

In de stad is het één grote speeltuin! Met de bootcamp les gaan we naar buiten en trotseren we allerlei elementen die Rotterdam ons te bieden heeft. We maken voor de oefeningen gebruik van obstakels die we tegen komen en soms komt er materiaal uit de studio aan te pas. Voor deze bootcamp is het prettig als je minimaal  5 á 10 min aan één stuk kunt hardlopen. We zullen naar verschillende locaties in het centrum gaan hardlopen om daar oefeningen te doen. Zowel kracht als conditie zal getraind worden en de bootcamp zal bij elk weer buiten plaatsvinden.

 

 Crosstraining

Locatie: In de studio | Niveau: semi-gevorderden

Eén van de meest populaire sporten op dit moment is Crossfit. Een uitdagende sport waarbij op verschillende manier jouw spieren worden getraind. Denk aan gewichtheffen, pull ups, pistol squats en box jumps. Tijdens elke training ligt er een nieuwe uitdaging voor je klaar, waarbij tijd je vriend of je vijand is. Waar we te allen tijde voor staan is kwaliteit boven kwantiteit. De trainer(s) letten er goed op dat jij je oefening goed uitvoert. En dat is soms lastig want Crossfit staat bekend om het competitie-element met lastige, ingewikkelde en zware oefeningen. Kortom: Tijdens de crosstraining bij Fittrr gebruiken we verschillende elementen uit de crossfit, zonder de kwaliteit van bewegen uit het oog te verliezen. Ook als je regelmatig Crossfit, is dit een leuke les om je techniek te verbeteren. Are you ready!?

 

 

HIIT (High Intensity Interval Training)

Locatie: In de studio | Niveau: semi-gevorderden

Wie wil er nou niet in deze drukke tijd efficiënter en sneller fit worden. HIIT staat voor High Intensity Interval Training, oftwel met een hoge intensiteit je lichaam trainen. Het is korte maar pittige les, waarbij je kracht en vooral cardio traint. Zal je buiten adem raken? Zeker weten! In 30 min zal het hele lichaam getraind worden en je zult je achteraf beter dan ooit voelen. We werken met je eigen lichaamsgewicht, smijten met ballen, kettlebells vliegen door de lucht en dat met maar een hele korte pauze ertussen. You don’t sweat, you GLOW!

 

Kosten en inschrijven

Fittrr werkt met strippenkaarten van 10 lessen. Deze strippenkaart is persoonsgebonden en 1 jaar geldig na aankoop. Je geeft je vooraf via het online portal van Fittrr op voor de les waar je aan mee wilt doen. Doe dit op tijd, want vol=vol! Je kunt je tot 6 uur van tevoren afmelden voor een groepsles. Als je jezelf te kort van tevoren afmeldt, wordt de les toch in mindering gebracht op je strippenkaart.

 • 1 losse les €15,-
 • 1 strippenkaart van 10 lessen €135,- (1 jaar geldig)
 • 1 strippenkaart van 20 lessen €220,- (1 jaar geldig)
 • Abonnement onbeperkt € 75,- per maand (6 maanden)
 • Abonnement onbeperkt €90,- per maand (maandelijks opzegbaar)
 • Proefles gratis

Meld je aan voor een proefles

 

Eigen groepsles op aanvraag
Wil je een eigen groepsles op een ander tijdstip voor jouw eigen groep met vriend(in)en, collega’s of tijdens een evenement? Neem dan contact op om te bespreken wat mogelijkheden zijn.