Over Fittrr


Fittrr biedt een gezondere levensstijl door persoonlijke begeleiding op het gebied van beweging, voeding en ontspanning.

 

Persoonlijke begeleiding die bij jou past

Fittrr begeleidt middels Online Coaching, fysiotherapie, groepslessen en/of Personal Training. Zo kies je een vorm van persoonlijke begeleiding die goed bij jou en jouw budget past. Op basis van persoonlijke doelen ontvang je wekelijks trainingsschema’s, gerichte tips en opdrachten. En omdat gezonder leven niet alleen draait om sporten, nemen we ook je eet- en slaapgewoontes stevig onder de loep. Met behulp van een persoonlijke coach voel je direct meer energie, wordt je sneller fit en zit je lekkerder in je vel.

 

Medical trainingPersonal training bij Fittrr

Omdat Baukje de Haas ook fysiotherapeut is, kun je ook verantwoord sporten met een blessure of fysieke aandoening. Mensen met fysieke klachten ervaren vaak ontzettend veel baat bij bewegen, mits dit op de juiste manier begeleid wordt. Speciaal voor diegene biedt Fittrr medical training aan.

 

No-nonsens

Binnen Fittrr staat de no-nonsens aanpak centraal. Géén superfoods, dure apparaten of zweverig gedoe. Ongeacht je doel: afvallen, je fitter en vitaler voelen, revalideren, sterker worden, blessurevrij sporten of sportief beter presteren. Jouw levensstijl en persoonlijke doel zijn het uitgangspunt voor een gezonder leven. Kortom: een aantrekkelijk en laagdrempelig concept voor iedereen op weg naar een betere gezondheid.

Baukje deelt regelmatig updates, filmpjes, foto’s en tips op de facebookpagina en Instagram van Fittrr Rotterdam, like de pagina en volg Baukje op de voet.

 

Baukje de Haas, Fittrr

 

Baukje de Haas – Oprichtster & Eigenaresse Fittrr

Vanuit de droom om kennis en passie voor gezondheid te delen, en mensen te helpen naar een gezondere levensstijl, heeft Baukje Fittrr opgericht. Haar liefde voor bewegen ontstond al op jonge leeftijd. Vanuit een wens om ook les te geven, startte Baukje een studie aan de Sport Academie in 2004. Naast haar opleiding tot docent werd Baukje vrij snel actief in de fitnessbranche. In 2006 werd ze werkzaam als fitnessinstructeur en Personal Trainer. Ook gaf ze tal van groepslessen zoals aerobics, spinning, body pump etc.

Haar interesse voor het menselijk lichaam was geprikkeld. Alleen gezonde mensen helpen bleek daarin niet genoeg. De uitdaging om ook mensen met fysieke klachten of beperkingen te helpen was reden voor het starten van de opleiding Fysiotherapie in 2009. Deze studie startte zij in België en heeft ze vol enthousiasme succesvol afgerond in Nederland. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest als Instructeur, Personal Trainer en Fysiotherapeut heeft Baukje nu helder wat ze wil: vanuit haar eigen passie mensen begeleiden richting een fitter leven. Daarnaast is Baukje docent bij Start2Move.

Opleidingen die Baukje met succes heeft afgerond:

– CIOS sport- en bewegingscoördinator / Fitness te Goes
– Buitensport instructeur
– Sportmassage
– Fysiotherapie aan de Avans Hogeschool te Breda
– Medical Taping
– Chivo Functioneel trainen
– Chivo Revalidatie trainen
– Craig Liebenson Part A / Continuum of Care
– Functional Training Academy

Bekijk de volledige lijst werkervaringen en opleidingen op Linkedin. Baukje wordt als fysiotherapeut op Zorgkaart Nederland beoordeelt. Bekijk zelf de beoordelingen op de website.

 

logo zorgkaart

 

Samen personal training bij Fittrr

 

Missie

Fittrr heeft als doel om mensen te begeleiden bij het bereiken van een wens of doel op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Bij het opzoeken van het begrip ‘vitaliteit’ passeer je tal van termen zoals: levenskracht, energie, herstellingsvermogen, natuurlijke gesteldheid en krachten van je lichaam, een sterk immuunsysteem en je emotioneel-, mentaal- en fysiek lekker voelen. Een breed begrip die vraagt om een brede aanpak.

 

Jij staat centraal

Wat maakt het concept van Fittrr uniek ten opzichte van andere vormen van fysiotherapie, online coaching en personal training? Fittrr biedt een totaalpakket dat zich niet alleen richt op sporten, maar ook ondersteuning biedt rondom voeding en ontspanning. Ongeacht je persoonlijke doel starten we vanuit een solide fundering. Deze fundering wordt gezet vanuit een uitgebreide screening door middel van een intakegesprek, het uitvoeren van tests en het vaststellen van haalbare doelen. Een gezondere levensstijl, algehele vitaliteit, krachttoename, afvallen, een betere conditie of gericht trainen, niets is onmogelijk. Bovendien sta jij centraal: door de persoonlijke begeleiding werk je altijd aan jouw doelen op een manier die bij jou past.

 

Functional training

Fittrr hanteert een no-nonsense aanpak. Vanuit een nuchtere blik wordt gekeken naar beweegpatronen, voedingspatronen, leef- en slaapstijl. Fittrr gaat niet mee in hypes omtrent superfoods, ultieme shake’s, dure pillen of ingewikkelde recepten. We trainen daarnaast volgens het ‘functional trainingsprincipe’. Geen dure apparaten of extreme challenges. Maar functioneel bewegen in een vorm die voor iedereen makkelijk toepasbaar is in het dagelijks leven. Het uitgangspunt van Fittrr is dat iedereen kan werken aan een gezondere levensstijl. Simpelweg door een goed gebalanceerde voedings- en bewegingspatroon.