Baukje geeft haar mening over de nieuwe hit Killerbody


Met haar dieethit Killerbody verslaat Fajah Lourens (34) bestsellerauteurs als Nicci French en Paulien Cornelisse. Het resultaat van een spitse strategie, zegt haar uitgever. Het gevolg van onze obsessie met selfies, strak en hip, vinden trendwatchers.

Voor dit artikel in het AD, BN de Stem, Stentor, Tubantia en Gelderlander gaf Baukje de Haas haar mening over het nieuwe boek van Faja.

 

De Rotterdamse personal trainer Baukje de Haas twijfelt of die beide dingen in Killerbody samengaan. Zij stelt dat de termen gezond en goed mooie verkoopfrasen zijn die marketingtechnisch aanslaan nu fit en strak regeren. ,,Mensen willen sportief zijn en snakken daarbij naar structuur voor hun trainingen. Wat dat betreft is Killerbody met al zijn selfies recht in de roos. Het boek symboliseert onze obsessie met hip, nieuw en sixpacks. Maar Fajah vraagt heftige inzet, terwijl de meesten ongeduldig zijn en liever gisteren resultaat hadden dan morgen. Duurt dat te lang dan kan dat tot frustratie leiden of tot het doorslaan in sporten, vijf, zes keer per week.”

Doutzen Kroes

,,Fajah is een prachtige, mooie vrouw. Net zoals Doutzen Kroes. Maar wat velen vergeten: dat is hun baan, daar bestaan zij van. Om er zo uit te zien, investeren zij meer dan normale mensen die er een job naast hebben. Als wij die tijd hadden, zouden we er allemaal fantastisch uitzien. Je fit voelen is natuurlijk geweldig, maar ik vind dat er ook nog ruimte moet zijn om te genieten.’

Lees het hele artikel op AD.nl

bb3f56a5-f5f9-4119-bfff-12b8d30c05c6     81ecf8bd-cb05-4dc6-b72f-7ff6e30d9c9e

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *