De vijf voordelen van small group lessen (kleine groepslessen)


Groepsles buiten - Fittrr Rotterdam (Jill Algera)

Een eigen personal trainer klinkt natuurlijk als een droom: trainen wanneer het jou uitkomt, iemand die onverdeelde aandacht voor je heeft en het beste uit jou weet te halen. Een perfecte stok achter de deur om sportiever te worden of bijvoorbeeld af te vallen. Hoewel personal training echt niet alleen voor de rijken en beroemden is weggelegd, kost die een-op-een tijd met een personal trainer natuurlijk wel wat. Gelukkig bieden wij in Rotterdam voor een kleinere portemonnee ook heel veel andere oplossingen zoals online coaching en kleine groepslessen!

Small group lessen brengen ook heel veel voordelen met zich mee. Deze zetten we voor je op een rij!

1. Ontmoeten

Het sociale aspect is natuurlijk het allerleukste aan een small group les. Naast dat je nieuwe mensen ontmoet of samen met vrienden kunt meedoen, werkt de aanwezigheid van anderen vaak ook als een drijfveer om een tandje bij te zetten!

 

2. Doorzetten

Ook saamhorigheid is een voordeel. Is de les zwaar? Dan slepen jullie elkaar er doorheen. Je kunt elkaar aanmoedigen en dat ‘teamgevoel’ werkt voor veel mensen heel stimulerend.

 

3. Flexibiliteit

Dankzij een strippenkaart kun je aan elke les meedoet die je maar wil. Er worden lessen op verschillende dagen en tijden gegeven, dus komt een keer de avond je niet uit? Dan pak je toch een andere ochtend! Ook zijn de lessen heel gevarieerd. Dus wanneer je een dagje minder fit in je vel zit, kies je een rustigere les uit.

 

4. Betaalbaar

Small group lessen zijn uiteraard goedkoper dan personal training. Logisch want de split als het ware de kosten met je groepsgenoten. Ook heb je geen financiële verplichtingen of abonnementen waar je aan vast zit. Je kunt per les betalen of kiest voor de goedkopere optie: een strippenkaart van 10 lessen die een jaar lang geldig is. Meteen nóg een drijfveer om te gaan sporten: die strippenkaart moet toch op!

 

5. Persoonlijke aandacht

Omdat we bij Fittrr de groepen klein houden (maximaal 6 deelnemers), heeft de instructeur altijd veel persoonlijke aandacht voor alle deelnemers. Zeker bij functional training is het van belang dat een oefening goed wordt uitgevoerd. Gelukkig is er genoeg oog voor jouw uitvoering en techniek!

 

Enthousiast geworden en wil je ook meedoen aan een proefles? Vanaf juli starten er nieuwe groepslessen in Rotterdam, zowel binnen als buiten! Starten kan wanneer je maar wilt. Een gratis proefles mag natuurlijk altijd. Daarna kun je al voor €10 per keer mee doen aan een groepsles! Lees voor meer informatie alles over de groepslessen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *