Baukje de Haas wint award voor beste personal trainer van Rotterdam


Deze maand zijn de landelijke en lokale Dutch Fitness Awards uitgereikt. Baukje de Haas (29 jaar) kwam met het hoogste waarderingscijfer van een 9,69 als winnaar van de gemeente Rotterdam uit de bus. Voor Baukje is deze award een mooie aanmoediging voor haar startende onderneming. Ze heeft haar eigen personal training studio pas begin 2016 geopend in Rotterdam West. Steven Blokland was, met de meeste stemmen, tevens gemeentewinnaar in Rotterdam.

Baukje de Haas van Fittrr met Dutch Fitness AwardDe Dutch Fitness Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste personal trainers en fitnessclubs. Op basis van publieksstemmen worden de prijzen toegekend. Baukje deed met haar eigen studio Fittrr voor het eerst mee. Dat ze daarmee meteen in de prijzen zou vallen had ze niet verwacht. “Ik ben pas iets meer dan een jaar zelfstandig aan het ondernemen. Met veel passie en keihard werken, bouw ik langzaam aan een mooie studio. Dan is deze award in jaar twee wel een enorme bekroning op mijn harde werken!” aldus Baukje.

Over Baukje de Haas

Vanuit de droom om haar kennis en passie voor gezondheid en bewegen te combineren, heeft Baukje in 2016 Fittrr opgericht. In haar studio aan de Puntegaalstraat in Rotterdam west begeleidt ze mensen met een sportief of gezond doel. Dat doet ze door middel van personal training, groepslessen, fysiotherapie, medical training en coaching. Met diverse diploma’s in zowel sport als fysiotherapie en oneindig veel enthousiasme, is Baukje als geen ander in staat om mensen weer met plezier aan het sporten te krijgen.

Alle vrienden, familie en klanten die hebben gestemd: Echt ontzettend bedankt! Wil je ook ontdekken wat Baukje voor jou kan doen? Maak dan een afspraak voor een proefles personal training of groepsles.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *