Vacature: Freelance groepslesinstructeur (m/v)


Fittrr is een high end personal training studio in Rotterdam centrum (Blaak). Wij bieden personal training, medical training, small group lessen en fysiotherapie. We trainen volgens het functional trainingsprincipe en hebben daarom geen apparaten in de studio staan. De klant staat centraal en we bieden een totaaladvies aan onze klanten. Gezonder leven doe je immers niet alleen met sporten: we adviseren onze klanten daarom ook met voeding en lifestyle (stress, slaap, etc.). We hebben een typisch Rotterdamse no-nonsense aanpak: geen ‘superfoods’, zweverig gedoe en vooral geen onmogelijke diëten. Voor de uitbreiding van ons team hebben we een openstaande vacature

Profiel & functieomschrijving

Fittrr is een startende onderneming (ongeveer 2 jaar) en is de afgelopen tijd rap gegroeid. In april 2018 zijn we verhuisd naar een nieuwe en grotere locatie. De volgende stap is uitbreiding van ons team om nog meer mensen te kunnen trainen!

Wij zoeken daarom een enthousiaste groepslesinstructeur (v/m) die per direct kan starten met het geven van onze small group trainingen (max 6 deelnemers binnen en max 8 deelnemers buiten).

Profiel:

 • In het bezit van een relevante diploma minimaal MBO niveau; Fit!vak A/B (NL Actief), NASM, Chivo.
 • Minimaal 1 jaar ervaring met geven van groepslessen
 • Zelfstandige, flexibele en proactieve teamplayer en je vindt het leuk om mee te groeien met een startende studio
 • Creatief, geen enkele groepsles is bij jou hetzelfde
 • Je schoolt regelmatig bij en blijft op de hoogte van de laatste sporttrends
 • Goede sociale skills en klanten vinden het superleuk om bij jou te trainen
 • Je woont bij voorkeur in (de buurt van) Rotterdam

Functieomschrijving:

Na een korte inwerkperiode zal je steeds meer small group lessen zelfstandig geven. Momenteel bieden we allerlei groepslessen volgens het functional trainingsprincipe, met verschillende intensiteit. We zijn echter voornemens om het lesrooster op korte termijn uit te breiden en waarderen jouw input en ervaring daarin! We spreken vaste lesmomenten af, zodat je dit goed kunt combineren met andere opdrachtgevers.

Wat bieden wij jou?

Fittrr staat in de startblokken om uit te groeien tot één van de succesvolste trainingstudio’s in Rotterdam. Dit is jouw kans om in te springen en mee te groeien met het merk. Het aantal uren werk dat we bieden zal dan ook, mede door jouw eigen inspanning, in rap tempo kunnen groeien. Wat bieden wij jou:

 • Een high end locatie in Rotterdam centrum met nieuwe trainingsmaterialen
 • Een podium voor jouw skills en een manier om jouw eigen naam te vestigen
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als trainer en te leren van een ervaren trainer/docent
 • Marktconform uurtarief
 • Flexibele werktijden in overleg

Kun jij na het lezen van deze vacature niet wachten om te gaan knallen bij Fittrr? Stuur dan je mail met CV en motivatie aan Baukje de Haas via info@fittrr.nl. Als je nog vragen hebt naar aanleiding van deze vacature, dan kun je ook bellen naar 06 – 2067 2087. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *