Boek zelf je training of behandeling!


We zijn pas net open op de nieuwe locatie en we hebben nu alweer volgende stappen gezet naar een betere studio en meer voordelen en comfort voor onze klanten! Het online portaal ‘Virtuagym’ is verder uitgebreid. Dit is onze online omgeving voor het boeken van lessen, bekijken van het groepslessenrooster, contact met andere deelnemers en een breed scala aan tools om actief en gezond leven leuker en makkelijker te maken. Veel van onze klanten gebruikten het portaal al voor trainingschema’s en voeding, maar nu kan iedereen nu ook het actuele rooster inzien.

Boek zelf je training, behandeling of les online

Vanaf vandaag kunnen klanten zelf gemakkelijk online hun afspraken inplannen. Dus 24 uur per dag heb je als klant inzicht in het rooster en de beschikbaarheid van de trainers en kun je direct zelf je plek in een groepsles claimen of je behandeling of personal training inplannen. Je kunt tevens tot een maand vooruit plannen om alvast verzekerd te zijn van je favoriete tijdstip. Personal training of small group training boek je met credits. Zijn deze op? Dan kun je die binnen enkele minuten zelf bijbestellen in de webshop. Ook afmelden kan tegenwoordig eenvoudig via het portaal. Een personal training of fysiotherapiebehandeling kun je tot 24 uur van tevoren annuleren, een groepsles tot 6 uur van tevoren.

Rooster binnen handbereik met mobiele app

Je kunt het portaal niet alleen via je computer bereiken, er is ook een speciale mobiele app voor iPhone of Android waarbij je alle functies van het portaal binnen handbereik op je telefoon hebt. Zodra je account is geactiveerd kun je de app gebruiken. Je kunt de app hier downloaden.

Hoe kun je van start?

Je kunt het portaal alleen bekijken als je klant bent bij Fittrr. Alle klanten van Fittrr hebben een uitnodiging ontvangen om hun account te activeren, als ze dit nog niet gedaan hebben. Wil je ook graag aan de slag bij Fittrr? Neem dan snel contact op voor een kennismaking of meld je via deze link aan!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *