Trial day: Open dag in de studio! Maak kennis en doe gratis een gratis proefles


Op zaterdag 1 september openen we onze deuren voor iedereen, om kennis te maken met onze nieuwe studio! Ben je benieuwd hoe een training bij Fittrr gaat? Heb je altijd al eens binnen willen kijken? Benieuwd met welke trainers je bij Fittrr aan de slag kunt? Kom dan langs en doe gratis één of meerdere proeflessen mee!

Fittrr is een nieuwe boutique personal training studio en praktijk in het centrum van Rotterdam. Bij Fittrr staan persoonlijke aandacht, kwaliteit en fun centraal. Onze gecertificeerde trainers bieden op maat gemaakte trainingen zonder fitnessapparaten die helemaal aansluiten op jouw wensen en doelen. Naast personal training en fysiotherapie biedt Fittrr een brede selectie small group trainingen: kleinschalige groepslessen (max 6 personen). Trainingen waarbij jouw instructeur veel persoonlijke aandacht voor je heeft, maar je ondertussen profiteert van de voordelen van groepslessen zoals de gezelligheid en de lagere kosten.

Tijdens de Trial Day kun je gratis en geheel vrijblijvend de small group trainingen uitproberen, elke les wordt één keer (in verkorte vorm) gegeven.

Open dag / Trial day

Wanneer: Zaterdag 1 september
Hoe laat: van 10.00 – 14.00 uur
Waar: Fittrr, 1e verdieping Coopvaert, Blaak 502 in Rotterdam
Wat: Onbeperkt gratis proeflessen, drankjes, goodies en kennismaken
Meedoen met een les? Stuur even een mailtje naar info@fittrr.nl, dan ben je verzekerd van een plek. Leden zijn natuurlijk ook van harte uitgenodigd om mee te doen en de nieuwe lessen uit te proberen. Opgeven kan ook in Virtuagym

Programma

10.00 – 14.00 uur Loop binnen voor een kennismaking en drankje

10.00 – 14.00 uur Loop binnen voor een kennismaking en drankje

Elk uur een (verkorte) groepsles

10.00 – 10.45 uur           Body Weight training
11.00 – 11.45 uur           Bootcamp (buiten)
Strength & Condition (binnen)
12.00 – 12.30 uur           HIIT
12.45 – 13.30 uur           Crosstraining

Wil je weten wat de lessen precies inhouden? Lees dan de uitleg over de lessen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *