Nieuwe en extra small group trainingen in nieuw groepslesrooster!


De scholen zijn weer begonnen en ook bij Fittrr starten we met nieuwe en extra small group trainingen. Nu de nieuwe studio warmgedraaid is en alle vakanties voorbij zijn, is het tijd om die vakantiekilo’s en luiheid er weer uit te trainen! Een aantal van onze populaire groepslessen geven we nu nog vaker in de week en ook voegen we maar liefst drie nieuwe trainingen toe aan het rooster: HIIT, Bootcamp en Crosstraining. Bekijk hier het nieuwe rooster>>

Onze small group trainingen zijn anders dan de groepslessen in grote sportscholen. Onze groepen zijn nooit groter dan 6 deelnemers (met uitzondering van de buitenlessen). Zo heeft de trainer veel aandacht voor jou en krijg je dus meer motivatie en correcties. Onze small group trainingen zijn er in verschillende vormen, sommige lessen zijn heel intensief (zoals de HIIT), anderen zijn meer gericht op spieropbouw. Ook zijn er zowel binnen als buitenlessen en zijn er circuittrainingen maar zijn sommige trainingen ‘klassikaal’. We introduceren graag onze nieuwe trainingen:

Cross training in kleine groepen

Eén van de meest populaire sporten op dit moment is Crossfit. Een uitdagende sport waarbij op verschillende manier jouw spieren worden getraind. Denk aan gewichtheffen, pull ups, pistol squats en box jumps. Tijdens elke training ligt er een nieuwe uitdaging voor je klaar, waarbij tijd je vriend of je vijand is. Waar we te allen tijde voor staan is kwaliteit boven kwantiteit. De trainer(s) letten er goed op dat jij je oefening goed uitvoert. En dat is soms lastig want Crossfit staat bekend om het competitie-element met lastige, ingewikkelde en zware oefeningen. Kortom: Tijdens de crosstraining bij Fittrr gebruiken we verschillende elementen uit de crossfit, zonder de kwaliteit van bewegen uit het oog te verliezen. Ook als je regelmatig Crossfit, is dit een leuke les om je techniek te verbeteren. Are you ready!?

HIIT training in 30 minuten

Wie wil er nou niet in deze drukke tijd efficiënter en sneller fit worden. HIIT staat voor High Intensity Interval Training, oftwel met een hoge intensiteit je lichaam trainen. Het is korte maar pittige les, waarbij je kracht en vooral cardio traint. Zal je buiten adem raken? Zeker weten! In 30 min zal het hele lichaam getraind worden en je zult je achteraf beter dan ooit voelen. We werken met je eigen lichaamsgewicht, smijten met ballen, kettlebells vliegen door de lucht en dat met maar een hele korte pauze ertussen. You don’t

Urban bootcamp in Rotterdam centrum

In de stad is het één grote speeltuin! Met de bootcamp les gaan we naar buiten en trotseren we allerlei elementen die Rotterdam ons te bieden heeft. We maken voor de oefeningen gebruik van obstakels die we tegenkomen en soms komt er materiaal uit de studio aan te pas. Voor deze bootcamp is het prettig als je minimaal  5 á 10 min aan één stuk kunt hardlopen. We zullen naar verschillende locaties in het centrum gaan hardlopen om daar oefeningen te doen. Zowel kracht als conditie zal getraind worden en de bootcamp zal bij elk weer buiten plaatsvinden.

Wil je meedoen met de lessen? Bekijk hier hoe je je op kunt geven en wat de kosten zijn.