Fittrr werkt samen met ProudMom en ProudWoman


Dat het mannelijk en vrouwelijk brein en lichaam totaal van elkaar verschillen, is geen nieuws. Vrouwen hebben meer te maken met de hormonale veranderingen, met name tijdens de zwangerschap, na de bevalling (ProudMom) en tijdens de overgang (ProudWoman). De impact kan zo groot zijn, mogelijk versterkt door stress en een ongezonde leefstijl, dat vrouwen uit balans raken. Daarom bieden ProudMom en ProudWoman het work-life pakket aan om na ingrijpende gebeurtenissen zoals de zwangerschap en overgang snel weer in balans te komen en goed in je vel te zitten.

Aan de hand van work-life coaching (3 uur), personal training (3 uur) en voedingsadvies (2 uur) worden vrouwen weer mentaal en fysiek vol energie, fit en sterk!

Fittrr werkt sinds kort nauw samen met ProudMom en ProudWoman en zal de personal training van het work-life pakket gaan verzorgen in de regio Rotterdam! Omdat Baukje naast personal trainer ook fysiotherapeut en coach is, kan ze een toegevoegde waarde bieden aan deze vrouwen, ook wanneer ze fysieke klachten hebben!

Wil je weten met welke partners Fittrr nog meer samenwerkt? Bekijk dan de pagina partners.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *