Nieuwe studio geopend in de Coopvaert Rotterdam


Onze klanten en patiënten hebben eventjes moeten wachten, maar dan is het eindelijk zover: De nieuwe studio is geopend aan de Blaak in Rotterdam! Na een verhuizing, reis en een verbouwing is de ruimte helemaal klaar om in te trainen en sporten. De nieuwe ruimte van bijna 180 m2 (onze vorige studio was 40m2) ligt op de eerste verdieping in de Coopvaert in Rotterdam. Speciaal voor de nieuwe studio zijn er een paar extra wanden geplaatst, onder andere om gescheiden kleedkamers te creëren. Fitnessfloor heeft een prachtige PVC-vloer gelegd met een houtlook. En last but not least…. er is een douche gebouwd!

Zoals je van Fittrr gewend bent, kom je binnen in de gezellige living. Daar zijn ook direct de kluisjes en een gescheiden heren- en dameskleedkamer. De nieuwe kleedkamers zijn een stuk ruimer, dus je hoeft voortaan niet meer op elkaar te wachten. Verderop vind je in de studio een behandelkamer voor fysiotherapie, waar je in alle privacy behandeld en gemasseerd kan worden. Daarnaast tref je onze grootste ruimte aan waar de groepslessen plaats zullen vinden. Daarnaast is nog een kleiner deel dat perfect is voor personal training sessies, met prachtig uitzicht op de Veerhaven. In de toekomst zullen de twee sportruimtes nog gescheiden worden met een schuifwand, maar nu genieten we nog even van de zeeën van ruimte!

Training zoals je van Fittrr gewend bent

Wat is er niet veranderd? Je zult geen nieuwe apparatuur in de studio zien staan. Want we blijven gewoon trainen middels het functional trainingsprincipe. Dus je sport gewoon weer op de vertrouwde matten met de gewichten, ballen, elastieken en suspension trainers. Ook zullen we er alles aan doen om, ondanks we groter groeien, de prettige en rustige sfeer te behouden! Maar wat wel fijn is: De openingstijden worden ruimer en capaciteit wordt verhoogd, dus je kunt nu op meer tijdstippen terecht in de studio.

Een gezonde omgeving

Naast alle benodigdheden voor een goede training, zorgen we ook voor een gezonde omgeving. Ontsnap in de studio even aan de drukte en vuile lucht van de binnenstad. Voor iedereen is er onbeperkt koffie, verse (kruiden)thee en gezuiverd water verkrijgbaar. En grijp vooral ook een stuk fruit mee als je weggaat. Om te zorgen voor een extra frisse en zuurstofrijke lucht, vind je in de studio meer dan 30 planten die bekend staan om hun luchtzuiverende eigenschappen. Want wees eerlijk, sporten is niet de enige manier om aan je gezondheid te werken!

Wil jij ook komen trainen in de nieuwe studio aan de Blaak in Rotterdam? Maak dan nu een afspraak!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *