Personal & medical training


We snappen het, als je liever even zo min mogelijk de deur uit gaat. Maar toch willen we je aanmoedigen om zoveel mogelijk te blijven bewegen en sporten! Daarom bieden we onze personal training ook virtueel (via smartphone/computer) aan, tegen een gereduceerd tarief. Hoe werkt het? Via Skype of ZOOM kan Baukje nog steeds jouw persoonlijke training verzorgen, maar dan gewoon in jou eigen woonkamer! Baukje bedenkt een passende en uitdagende training met de materialen die jij gewoon in huis hebt. Of ze zorgt ervoor dat je tijdelijk wat materialen uit de studio kan lenen. 

Mogelijkheden voor personal training

 • In de studio; daar zijn echt alle maatregelen getroffen voor een veilige training. Maar als je ook maar lichte klachten ervaart wordt je verzocht niet naar de studio te komen
 • Bij jou thuis; als je liever de deur niet uit gaat, komt Baukje momenteel voor hetzelfde tarief als de reguliere personal training, naar jou huis (binnen regio Rijnmond)
 • Virtueel; je kunt nu dus ook via Skype of ZOOM met Baukje trainen

 

Personal training is niet alleen weggelegd voor beroemdheden. Het biedt persoonlijke begeleiding aan iedereen die niet goed weet hoe hij zijn doel moeten bereiken, of mensen die op zoek zijn naar een duwtje in de rug. Waarom (onbewust) geld doneren aan een sportschool, zonder werkelijk stappen te maken richting een gewenst resultaat? Personal training is een effectieve manier van trainen, onder persoonlijke begeleiding, met als doel gezonder leven.

Heb je last van blessures maar wil je toch graag op een verantwoorde manier blijven bewegen?  Bij Fittrr train je onder begeleiding van een fysiotherapeut. Maak kennis met Medical training

duotraining

Waarom personal training?

  • Fysieke persoonlijke begeleiding in de personal training studio
  • Begin aan een vitaler en gezonder leven
  • Trainen met een specifiek doel (Bijv. spieropbouw, gewichtsverlies, conditie)
  • Preventief trainen om klachten te voorkomen
  • Een stok achter de deur om te gaan sporten op afspraak
  • Alles halen uit je training door persoonlijke begeleiding van jouw trainer
  • Vorm van ontspanning, even een uurtje ‘me-time’
  • Verantwoord kunnen trainen met blessures (zie Medical Training)

Voor Wie?

  • Mannen en vrouwen
  • Samen of alleen
  • Jong en oud
  • Met of zonder klachten
  • Fit of minder fit

Personal training5

Werkwijze

Uitgebreide intake

We starten met een uitgebreide intake om jouw huidige doelen en levensstijl in kaart te brengen. Elke training draagt gericht bij aan dit doel. Middels een goed opgeleide en ervaren coach ontvang je een-op-een begeleiding en 100% persoonlijke aandacht.

Trainen wanneer het jou uitkomt

Afhankelijk van je wensen en budget wordt er één of tweemaal per week getraind op afspraak met je trainer. De trainingen zijn aan te vullen met Online Coaching van Fittrr, waarbij je, naast de sessies in de studio, zelf aan de slag kunt thuis of in de sportschool.

Functional training

Er wordt getraind volgens het ‘functional trainingsprincipe’, zonder vaste toestellen. Zo word je bewuster van de manier waarop je beweegt en kun je bewegingspatronen aanleren of verbeteren.

Trainen waar jij wilt

Trainingen vinden plaats in de studio van Fittrr. Bij goed weer is het eventueel mogelijk om buiten, in het Euromastpark in Rotterdam, te trainen. Thuis trainen is mogelijk in overleg.

Wat kost personal training?

Sporten bij Fittrr kan voor elk budget. Kijk op deze pagina voor meer informatie over onze tarieven en pakketten.

Medical Training

Medical training Baukje de Haas FittrrBlijven bewegen is zo ontzettend belangrijk voor je gezondheid. Ook als je blessures of beperkingen hebt. Maar veel mensen voelen toch de drempel om te gaan sporten uit angst voor meer pijn of verergering van de klachten. Met de juiste begeleiding kun je echter gewoon sporten zonder dat je risico’s loopt om je lichaam op de verkeerde manier te belasten. Omdat Baukje de haas ook fysiotherapeut is, weet ze goed wat je juist wel en niet kunt doen tijdens het sporten. Van een goede training zou je juist positieve effecten kunnen ervaren.

Medical training wordt niet vergoed door zorgverzekeraars, maar is een uitstekende aanvulling op een fysiotherapie behandeling. Het is de manier om ondanks de blessure of andere lichamelijke klachten verantwoord te kunnen blijven bewegen.

Wil je naast Personal training 24/7 persoonlijke begeleiding? Kijk dan bij de mogelijkheden van Fittrr op het gebied van Online Coaching.