Medical training


Medical training Baukje de Haas FittrrOndanks een (langlopende) blessure toch graag sporten? Baukje de Haas is naast personal trainer ook fysiotherapeut. Via Fittrr kun je op een verantwoorde manier, uitdagend en pijnvrij trainen.

 

Toch blijven bewegen met medical training

Blijven bewegen is zo ontzettend belangrijk voor je gezondheid. Ook als je blessures of beperkingen hebt. Maar veel mensen voelen toch de drempel om te gaan sporten uit angst voor meer pijn of verergering van de klachten. Met de juiste begeleiding kun je echter gewoon sporten zonder dat je risico’s loopt om je lichaam op de verkeerde manier te belasten. Omdat Baukje de haas ook fysiotherapeut is, weet ze goed wat je juist wel en niet kunt doen tijdens het sporten. Van een goede training zou je juist positieve effecten kunnen ervaren.

Medical training wordt niet vergoed door zorgverzekeraars, maar is een uitstekende aanvulling op een fysiotherapie behandeling. Het is de manier om ondanks de blessure of andere lichamelijke klachten verantwoord te kunnen blijven bewegen.